[Kijk terug] Webinar: Data gedreven referral marketing Deze webinar is al gehouden. Kijk hem via het formulier onder aan de…

[Kijk terug] Webinar: Data gedreven referral marketing

Deze webinar is al gehouden. Kijk hem via het formulier onder aan de pagina terug.

De formule om met data en inzichten referral succesvol te maken

Komt Referral (marketing) binnen jouw organisatie maar moeilijk van de grond? Veel organisaties hebben wel ergens een referral programma op een intranet site staan, maar merken dat referral daarmee niet vanzelf begint te lopen.

Maak van referral een succesvol wervingskanaal door gebruik te maken van data en inzichten bij het opzetten en managen van referral.

In dit webinar nemen we je mee hoe jij op laagdrempelige wijze data en inzichten verzamelt en inzet om referral binnen jouw organisatie tot een groot succes te maken.

Wat je leert tijdens de webinar

Na het volgen van dit webinar ben jij tot de volgende zaken in staat:

  • Hoe je meet of referral voldoende draagvlak onder collega’s binnen de organisatie heeft en of het dus zin heeft om een referral strategie op te zetten.
  • Hoe je inzicht krijgt in welke beloningen het beste werken voor jouw collega’s zodat je het als incentive in kunt zetten.
  • Hoe je het referral gedrag van jouw collega’s inzichtelijk krijgt om de effectiviteit van referral campagnes door te meten.
  • Hoe je referral KPI’s gebruikt om succes van referral door te meten en te communiceren naar interne stakeholders.

Over de spreker

Sandor Snoeren heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in recruitment(marketing) en employer branding. Vanuit een voorliefde voor referral als een succesvol wervingskanaal heeft Sandor bij diverse opdrachtgevers referral op mogen zetten. Sandor deelt in dit webinar vanuit zijn ervaring op laagdrempelige wijze zijn tips & tricks. Hierbij is de basis dat je via data en inzichten het meest succesvol wordt in het opzetten van referral.

Praktische informatie

Deze webinar is al gehouden. Kijk de webinar terug via onderstaand formulier.
Voor wie: Deze webinar is toegankelijk voor corporate recruiters, recruitment marketeers en recruitment managers. Val je niet binnen deze doelgroep? Dan zien we je graag bij een volgend webinar.
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar.