Graspr Talent Finder

Als recruiter ben je altijd opzoek naar de beste kandidaten voor jouw vacatures. Je merkt echter dat je niet altijd de tijd hebt om alle wervingskanalen goed aan te zetten om zo de kans op de beste kandidaten te vergroten.

Met Graspr talent finder hebben we de vier krachtigste wervingstools op één platform samengebracht. Zo haal jij met een minimale inspanning de beste kandidaten uit de arbeidsmarkt.

Ben jij klaar om structureel de beste kandidaten voor jouw vacatures te werven?

Voor een complete wervingsaanpak

Combineer makkelijk diverse wervingstactieken (search, referral etc.).

Voor de beste wervingstools

Werk met alleen de nummer één wervingstools voor het ultieme resultaat.

Voor alles op één platform

Verlies geen tijd door met verschillende wervingsplatforms te moeten werken.

Klik op de onderstaande blauwe buttons om de korte video’s te bekijken

Onderdeel 1: Intelligence

Diepgaande en betrouwbare inzichten in te werven doelgroepen stellen jou in staat om de juiste kanalen met de juiste boodschap aan te zetten. Ontdek de vele voordelen van het kennen van de te werven doelgroep.

Onderdeel 2: Text

Genereer met een klik op de knop de perfecte vacaturetekst voor jouw doelgroep dankzij artificial intelligence, tekstmodellen en doelgroep inzichten. Daarnaast ontvang jij voor jouw bestaande vacatures op basis van 25 aspecten schrijftips die je in staat stellen om jouw vacaturetekst een magneet voor kandidaten te laten zijn.

Onderdeel 3: Referral

Laat jouw referral programma tot leven komen. Dankzij data gedreven en laagdrempelige campagnes zorg jij er gemakkelijk voor dat medewerkers actief vacatures en employer branding content delen. Een platform wat is ingericht op gebruikersgemak voor zowel jou als voor je collega’s.

Onderdeel 4: Search

De automatische search engine vindt de beste kandidaten voor jouw vacatures en geeft je ideeën voor effectieve boodschappen voor benadering. Ontvang elke dag 20 nieuwe kandidaten en benader ze met op maat gemaakte data gedreven berichten.

Voor wie

  • Recruiters van organisaties met lage vacaturevolumes
  • Bureaurecruiters die meer willen plaatsen
  • Recruiters die Graspr een keer willen uitproberen

Resultaat

  • Meer en betere kandidaten
  • Hoger searchvolume
  • Meer sollicitanten uit referral
  • Lagere wervingskosten
  • Meer tijd voor andere zaken

”Met het Graspr heb je als recruiter alle handige tools in een dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers.”

Danitscha Mahadew

Senior recruiter bij Nationale-Nederlanden

Tevreden samenwerkingen met

Weten hoe jij Graspr talent finder voor je kunt laten werken?

Jeroen Henriet

Accountmanager

Klaar voor Graspr Talent Finder?

We laten je niet geheel los. Kies rechts het aantal credits (1 credit per vacature) en voeg ze toe aan de winkelmand. Na het afrekenen krijg jij toegang tot Graspr Talent Finder. In het platform vind je uitgebreide tutorials per tool zodat jij het maximale uit de Talent Finder haalt.

 600,00 excl. Btw