Partnerprogramma

Graspr gelooft in de kracht van samenwerking. Door actief samen te werken met ander partijen in de recruitment(marketing) en employer branding branche geloven wij dat we klanten beter kunnen helpen. Tegelijkertijd geloven wij in het samen creëren van kansen die je alleen als partij niet zou kunnen krijgen. Vanuit deze filosofie geven wij ons partnerprogramma vorm.

Technology partnerprogramma

Binnen het Technology partner programma partneren wij met technology partners zoals Applicant Tracking Systems (ATS), HR-systemen, Online media platformen etc. Partneren doen we op twee manieren; met onze data en met onze tools.

Data partnership

Binnen het data partnership bieden wij via onze third party API arbeidsmarkt intelligence aan die geïntegreerd kan worden in de online oplossingen van een partner. Graspr is marktleider in het doen van betrouwbaar en toepasbaar arbeidsmarktonderzoek en biedt een groot aantal datapunten aan via een flexibele en betrouwbare API.

Tooling partnership

Binnen ons tooling partnership bieden wij onze unieke set aan candidate marketing tools aan die geïntegreerd kunnen worden in de online solutions van onze partners. Zo kunnen wij een ATS verrijken met onze referral tool of een online media platform met onze vacaturetekst tool. Met onze flexibele integratiemogelijkheden zijn we snel in staat bestaande online solutions verder te verrijken en meer waarde te creëren voor gebruikers.

Consulting partnerprogramma

Binnen het Consulting partner programma partneren wij met partners zoals communicatiebureaus, werken bij site bouwers, mediapartijen maar ook met interim recruitment(marketing) en/of employer branding specialisten. Met onze consulting partners kijken we hoe onze tools voor opdrachtgevers ingezet kunnen worden zodat zij het maximale uit recruitment marketing en employer branding kunnen halen.

Omdat wij geloven in samen waarde creëren geloven wij ook in het samen deze waarde delen met onze partners. Wij kennen dan ook transparante methodes om samen de opbrengsten van partnerships te delen.

Interesse in een van onze partnerships dan horen we graag van je. Vul hieronder de contactgegevens in en we nemen snel contact met je op.

Met deze partners werken wij al samen