''Met Graspr heb je als recruiter alle handige tools in een dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers.''

Danitscha Mahadew

Senior recruiter bij Nationale-Nederlanden

Graspr Referral

Jouw organisatie heeft een referral programma, maar je merkt dat er weinig medewerkers zijn die hier een bijdrage aan leveren. Je bent op zoek naar een manier om medewerkers actiever te betrekken bij het referral programma.

Met Graspr Referral komt jouw referral programma tot leven. Middels data gedreven en laagdrempelige campagnes zorg jij ervoor dat medewerkers actief vacatures en employer branding content delen.

Ben jij klaar voor een grotere bijdrage van referral in jouw werving en employer branding?

Succesvolle samenwerkingen met

Om tot wel 40% van je hires uit referral te halen

Referral is een bewezen succesvol wervingskanaal en levert tot wel 40% van je hires op

Om jouw referral programma te activeren

Op laagdrempelige wijze kun jij via Graspr referral jouw referral programma blijven activeren

Voor het verlagen van (social) mediakosten

Laat medewerkers content delen via de beste kanalen waardoor je deze niet hoeft in te kopen

Laagdrempelig referral activeren

Als recruitment(marketing)specialist stelt Graspr Referral jou in staat om binnen 10 minuten een gerichte referral campagne naar collega’s op te zetten. Op die manier kan je efficiënt elke vacature of employer brand content delen die collega’s op hun beurt weer in hun netwerken delen. Referral succesvol inzetten was nog nooit zo makkelijk.

Collega’s makkelijk laten delen

Middels het makkelijk te gebruiken ‘sharing platform’ kunnen collega’s met drie clicks vacatures of employer brand content delen in hun netwerk. Daarbij worden ze geholpen door op intelligence gebaseerde voorbeeldberichten, treffende afbeeldingen en voorkeurskanalen voor een maximaal bereik en beweging onder kandidaten.

Campagne analytics

Veel organisaties worstelen met het inzichtelijk krijgen van de resultaten van referral campagnes. Bij Graspr Referral heb je de beschikking over een geavanceerd dashboard waarop jij precies kunt zien hoe succesvol jouw campagne is geweest. Alle belangrijke data bij elkaar zodat jij het succes van referral ook (data gedreven) met de organisatie kan delen.

Benieuwd hoe jij referral tot leven kunt brengen?

Jeroen Henriet

Accountmanager