''Met Graspr heb je als recruiter alle handige tools in een dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers. ''

Danitscha Mahadew

Senior recruiter bij Nationale-Nederlanden

Graspr Intelligence

Heb je een vacature die je graag zo snel mogelijk met de beste kandidaat invult? Merk je dat je te weinig inzicht in de te werven doelgroep hebt om de vacature succesvol in de arbeidsmarkt te zetten?

Gebruik Graspr Intelligence en weet welke wervingskanalen en met welke boodschap je de doelgroep bereikt en in beweging brengt. Krijg alle inzichten in je te werven doelgroepen en vul jouw vacatures op tijd en met de beste kandidaten in.

Ben jij klaar om jouw werving data driven te maken?

Tevreden samenwerkingen met

Voor meer en betere kandidaten

Door inzichten in wat de doelgroep belangrijk vindt kun je hier beter op inspelen

Om te besparen op wervingskosten

Door inzicht in het oriëntatiegedrag koop je nooit meer de verkeerde kanalen in

Om een betere gesprekspartner te worden

Door de inzet van inzichten versterk jij jouw positie naar de vacaturehouder

Leer de belangrijkste demografische kenmerken van de doelgroep kennen

Efficiënt inspelen op de samenstelling van de betreffende doelgroep en deze effectief bereiken? Maak gebruik van intelligence zoals de grootte van de doelgroep, regionale spreiding, leeftijdsopbouw, opleidingsniveau en gender verhouding.

Werkprofiel

Het werkprofiel geeft inzichten in wat de doelgroep belangrijk vindt op het gebied van werk. Brandchart hanteert een workdrivermodel waarin de belangrijkste drijfveren van de doelgroep zijn geclusterd in een top-5. Daarnaast krijg je inzicht in de salarisrange, de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden en de contractvormen.

Communicatie en mediaprofiel

Vacature websites en social media zijn veel gebruikte oriëntatiekanalen voor bijna elke doelgroep. Het mediaprofiel biedt je inzichten in welke vacaturesites, (niche)jobboards en welke sociale media de doelgroep gebruikt bij het oriënteren op een nieuwe baan. Met deze inzichten zet jij de juiste kanalen aan.

Concurrentieprofiel

Voor veel vacatures ben je niet de enige werkgever die doelgroepen benadert. Het concurrentieprofiel geeft je een haarscherp inzicht in wie jouw concurrenten zijn en hoe zij zich profileren op de arbeidsmarkt. Wees met deze inzichten jouw concurrenten te slim af en krijg jouw vacatures beter ingevuld.

Weten hoe jij intelligence voor je kunt laten werken?

Jeroen Henriet

Accountmanager