''Wat begon met een deelname aan de Graspr Imago mondde al snel uit in een partnership. De match? Een gedeelde ambitie om recruitment marketing en employer branding écht naar een hoger niveau te tillen en de behoefte om dit praktisch en doordacht aan te pakken.''

Lotte van Santen

Senior employer branding manager bij Gemeente Rotterdam

Graspr Imago

Als employer branding specialist ben je elke dag bezig met het versterken van het employer brand van jouw organisatie. Je mist alleen nog inzicht in wat jouw activiteiten doen met het employer brand. Dragen jouw activiteiten bij aan meer bekendheid/voorkeur voor jouw organisatie als werkgever of een betere positie t.o.v. jouw concurrenten?

Graspr Imago maakt op betrouwbare wijze inzichtelijk wat het resultaat is van jouw employer branding activiteiten.

Ben jij klaar om grip te krijgen op jullie employer brand?

Om invloed te krijgen op jouw employer brand

Meet het effect van jouw verschillende employer branding activiteiten

Voor inzicht in arbeids- marktconcurrenten

Monitor en stel je onderscheidend op t.o.v. jouw arbeidsmarktconcurrenten

Om intern draagvlak te creëren

Informeer interne stakeholders met betrekking tot de actuele arbeidsmarktpositie

Tevreden samenwerkingen met

Imago vanuit verschillende invalshoeken

Je kunt de data zodanig filteren zodat deze exact aansluit op jouw behoeften. Filter bijvoorbeeld geslacht, opleidingsachtergrond en/of etniciteit. Met onze unieke ‘track and trace’ filter kun je de ontwikkelingen van jouw arbeidsmarktimago monitoren door de tijd heen.

Inzicht in meest populaire werkgever

Graspr Imago laat zien wie de populairste werkgevers van Nederland zijn. Hierdoor kun jij zien wat de huidige positie van jouw eigen organisatie en van jouw concurrenten is. De filters maken het mogelijk om de favoriete werkgevers per werkveld weer te geven.

Bekendheid en voorkeur als werkgever

Graspr Imago laat zien wat jouw bekendheid en voorkeur is onder voor jou relevante doelgroepen. Op die manier kun jij de effecten van employer branding(campagnes) middels ‘harde data’ monitoren en communiceren naar de organisatie. Daarnaast krijg je ook inzicht in de bekendheid- en voorkeursposities van jouw belangrijkste concurrenten zodat je deze succesvol kunt monitoren.

Jouw werkgeversimago o.b.v. workdrivers en open associaties

Graspr Imago geeft je inzicht in hoe de Nederlandse arbeidsmarkt jou ziet als werkgever op basis van open associaties. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen positieve en negatieve associaties van jou en je concurrenten. Zo creëer jij een onderscheidende positie voor jouw organisatie!

Klaar om grip te krijgen op jouw werkgeversimago?

Jeroen Henriet

Accountmanager