"Wij hebben Graspr CX ingezet met als doel om data te verzamelen over de tevredenheid van onze sollicitanten. De tracker geeft ons beter inzicht in de kandidaat beleving, en geeft ons de mogelijkheid om verbeterpunten in ons sollicitatieproces door te voeren."

Nienke de Bruijn

HR Proces Specialist bij BDO

Graspr CX

Je werkt hard om via slimme wervingsstrategieën de beste kandidaten binnen te krijgen. Zodra ze in het sollicitatieproces zitten verlies je zicht op hoe ze dat ervaren. Je hebt het gevoel dat je soms kandidaten verliest of dat er schade aan je employer brand ontstaat door negatieve ervaringen.

Met Graspr CX maak je de gehele candidate experience inzichtelijk en daarmee te beheren.

Ben jij klaar om de candidate experience van jouw organisatie een visitekaartje te laten zijn zodat deze bijdraagt aan een positief employer brand?

Tevreden samenwerkingen met

Om kandidaten ambassadeurs te maken

Door inzichten creëer je de ideale sollicitatie-ervaring en daarmee ambassadeurs

Voor een positieve bijdrage aan de reputatie

Een goede sollicitatie-ervaring zorgt voor een positieve associatie bij het merk

Voor minder uitstroom uit het sollicitatieproces

Door inzicht in de sollicitatie-ervaring weet je waar je kandidaten verliest

Inzicht in de overall candidate experience

Graspr CX geeft jouw inzicht in hoe jouw kandidaten jouw recruitmentproces hebben ervaren middels de cNPS score. Een direct en praktisch inzicht in de candidate experience. Daarnaast kun je de score van jouw organisatie vergelijken met onze unieke benchmark zodat je ook weet hoe jouw candidate experience zich verhoudt tot de rest van de markt.

Inzichten in verschillende touchpoints

De candidate experience bestaat uit meerdere ‘touchpoints’. Graspr CX geeft je direct inzicht hoe je op afzonderlijke touchpoints scoort. Je krijgt tips voor verbeteracties van individuele touchpoints. Daarnaast kan je middels unieke vergelijkingsfilters touchpoints vanuit meerdere perspectieven vergelijken (doelgroep, afdeling, regio etc.)

Gedetailleerde feedback en contactmogelijkheid

Graspr CX biedt jou de mogelijkheid om gedetailleerde kandidaat feedback te downloaden voor nog meer inzicht in de candidate experience. Daarnaast kun je ook contactgegevens downloaden om kandidaten te benaderen over hun experience of hen in te zetten als ambassadeurs voor de organisatie als werkgever.

Klaar om grip te krijgen op jouw candidate experience?

Jeroen Henriet

Accountmanager