“Met Graspr Text bereik ik de doelgroep beter door gerichte vacatureteksten.”

Iwan Westdijk

Corporate recruiter - Gemeente Katwijk

Graspr Text: in één klik de perfecte vacaturetekst

Graspr Text schrijft binnen één minuut de perfecte vacaturetekst voor jou. Met behulp van onze Insights, Artificial Intelligence en conversiemodellen creëren we de ideale vacaturetekst. Dus nooit meer zwoegen op een vacaturetekst maar meteen de markt in met een tekst die de meeste sollicitanten oplevert!

Deze organisaties gebruiken Graspr Text voor het genereren van hun vacatureteksten

Voor altijd de perfecte vacaturetekst

Middels de door Graspr Text gemaakte vacaturetekst werf je sneller, meer en betere kandidaten (ook in andere talen)

Voor het besparen van tijd en geld

Bespaar uren tijd omdat je nooit meer een vacaturetekst hoeft te schrijven of uit te besteden

Voor structuur in de wervingsintake

Doe altijd een perfecte wervingsintake met onze slimme ‘wervingswizard’

Met het Graspr heb je als recruiter alle handige tools in een dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers.”

Danitscha Mahadew

Senior recruiter bij Nationale-Nederlanden

Werk met onze slimme ‘wervingswizard’

Middels onze slimme ‘wervingswizard’ vul je in een paar minuten die gegevens in die we nodig hebben om de perfecte vacaturetekst te creëren. Hierbij word je ondersteunt door doelgroep intelligence en onze tekstmodellen. De wizard is zo makkelijk te gebruiken dat deze ook door vacaturehouders ingevuld kan worden.

Met één druk op de knop de perfecte vacaturetekst

Graspr Text maakt gebruik van Artificial intelligence, doelgroep inzichten en tekstmodellen om binnen één minuut de perfecte vacaturetekst te creëren. Nooit meer zwoegen op vacatureteksten die onvoldoende kandidaten opleveren en altijd zeker weten dat je de meest optimale vacaturetekst aan het gebruiken bent.

Beschikbaar in meerdere talen

Werving is steeds meer internationaal aan het worden. Met Graspr Text kun je jouw vacatureteksten meteen in verschillende talen laten schrijven. Zo heb je geen vertaalbureaus meer nodig voor jouw vacatureteksten en kun je meteen werven in het buitenland.

Wat is het verschil tussen het schrijven van een vacaturetekst met Graspr Text en met chat GPT?

Graspr Text is uniek dankzij de mix van de AI Tool gecombineerd met onze Intelligence data en slimme tekstmodellen om een vacaturetekst te schrijven. Hierdoor schrijf je een vacaturetekst die heel gericht is op jouw doelgroep, terwijl deze ook goed zal converteren.

Waarom zou ik zelf geen vacaturetekst schrijven?

Grasprt Text is gebaseerd op jarenlang diepgaand onderzoek doen naar en onder de doelgroepen. Dankzij de antwoorden die zij zelf hebben gegeven krijg jij met Graspr Text een haarscherp beeld van wat de doelgroep zoekt in werk en werkgever. Daarnaast schrijf jij met Graspr Text binnen een minuut een goed converterende vacaturetekst. Dit scheelt je veel tijd en inspanning die je voor andere zaken kunt gebruiken!

Waarom zou ik het schrijven van vacatureteksten niet uitbesteden?

Aan het uitbesteden van het schrijven van vacatureteksten zitten vaak hoge kosten verbonden. Daarnaast ben je dan niet gelijk verzekerd van een goede gerichte vacaturetekst, omdat je veelal zelf de data voor het profiel waar je naar opzoek bent moet aanleveren. Graspr Text voorkomt het heen en weer gestuur van teksten en schrijft binnen één minuut een goed converterende vacaturetekst voor een vast bedrag. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent, wanneer je eraan toe bent.

Hoe zorgt de tool ervoor dat er variatie tussen de verschillende gegenereerde teksten zit?

Ten eerste omdat je in de wervingswizard tal van mogelijkheden hebt om variërende informatie in te vullen waarnaar je op zoek bent.
Dankzij onze doelgroepinformatie is er veel variatie tussen de verschillende doelgroepen, omdat wij heel gericht weten waar die doelgroep naar opzoek is wanneer zij kijken voor een nieuwe baan. De doelroep informatie gaat zo diep, dat je zelfs kunt invullen naar welk senioriteitsniveau of opleidingsachtergrond je opzoek bent.
Verder hebben wij de Artificial Intelligence zo ingericht, dat er elke keer een andere vacaturetekst gegenereerd wordt.

Is het een probleem dat wij een andere opbouw hanteren in vacatureteksten dan die jullie gebruiken in met Graspr Text?

Dat is geen probleem! Wij kunnen Graspr Text met elk ATS systeem koppelen. Hierdoor hanteert de tool automatisch jullie opbouw van vacatureteksten en genereert Graspr Tekst de teksten binnen één minuut in jullie eigen stijl.

Wil jij ook in één klik de perfecte vacaturetekst?!

Jeroen Henriet

Accountmanager