Categorieën
Jobmarketing

Persbericht

Leestijd: 2 minuten

Graspr lanceert eerste vacaturetekst tool op basis van Artificial Intelligence

Vandaag heeft Graspr de lancering aangekondigd van hun nieuwste product, een innovatieve vacaturetekst tool genaamd Graspr Text. Graspr Text is de eerste vacaturetekst tool die met behulp van artificial intelligence geheel zelfstandig vacatureteksten kan genereren.

Graspr Text helpt bedrijven om een professionele en aantrekkelijke vacaturetekst te genereren die gericht is op het aantrekken van de juiste kandidaten. Graspr Text combineert AI-technologie met doelgroepinzichten en vacaturetekstmodellen om de perfecte vacaturetekst te genereren. Op deze wijze stelt Graspr Text bedrijven in staat om op een snelle, efficiënte en betaalbare manier een krachtige vacaturetekst te schrijven die de juiste kandidaten aantrekt.

“We zijn erg blij om de lancering van Graspr Text aan te kondigen. Met deze tool stellen wij bedrijven in staat om het juiste talent aan te trekken middels professionele vacatureteksten. Zo stellen wij ook kleinere (MKB) bedrijven in staat, die vaak geen recruiters of tekstschrijvers in dienst hebben, om optimale vacatureteksten te genereren en zo het nodige nieuwe talent aan te trekken. We zijn ervan overtuigd dat Graspr Tekst een grote impact zal hebben op de manier waarop bedrijven in de toekomst vacatures schrijven en publiceren” aldus Sandor Snoeren CEO van Graspr.

Sandor Snoeren, CEO Graspr

Graspr Text is nu verkrijgbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een slimme en efficiënte manier om vacatureteksten te schrijven. Neem contact op voor meer informatie. Jeroen Henriet (accountmanager), 06-10548162